Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ONNEA JA ILOA


- Ihanaa! Pitkä ja raskas tammikuu on vaihtunut helmikuuksi ja meillä on juhlittu tänään Pikkusiskon 8-vuotis syntymäpäivää.

Muistan, kuinka pakkanen paukkui silloin kahdeksan vuotta sitten 2007 koko helmikuun liki -30 asteessa ja pääsimme ekan kerran vaunuilemaan vauvan kanssa vasta maaliskuun alussa. Nyt neiti K on iloinen ja reipas ekaluokkalainen, kahden isosiskon ja isoveljen suosikki ja meidän kaikkien sydäntemme valo. ♥

Isosisko taiteili näin upean synttärikortin!


Lauloimme päivänsankarille heti aamulla ja herkuttelimme aamiaispöydässä marenkikakulla ja mansikoilla. Jännittyneenä sankaritar avasi paketit, joista löytyi oma pieni päiväkirja (harras toive!), tarroja, värityskirja ja leffa. Siinä hän sitten puuhasteli tavaroittensa parissa olkkarin matolla, kun iskä kantoi yllätykseksi vielä yhden paketin.

- Ja siitäkös riemu repesi! Oma valkoinen Fatboy ja neiti oli niiiiiiin onnellinen!




- Kiitos ihanat kommenteistanne edelliseen postaukseen. Vastailen niihin, kun juhlahumu tästä hieman hellittää.

6 kommenttia

  1. Onnea sankarittarelle! Ja niin ihana kakku, mukava alku päivälle :)

    VastaaPoista
  2. Onnea paljon! Ihana, kaunis neitokainen!
    Kylläpä nyt kelpaa köllötellä Fatboyn sylissä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! ♥ Väri sopii mainiosti olkkariimme ;DD

      Poista
  3. Ihana 8 vee! Mainio lahja tuollainen Fatboy, josta riittää iloa useaksi vuodeksi. Meillä kesällä tulossa esikoisen 8 v synttärit, hassua miten vauva-ajan säät pysyvät muistissa vaikka vuodet vierivät :-) meidän vauvakesää 2007 säestivät yllättävät sadekuurot ja kunnon ukkoset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Päiväkirja ja pikkutavarat kuten tarrat ym upposivat meidän neitiin kyllä, mutta ajattelimme että Fatboy olisi paitsi ikioma köllöttelypaikka niin myös kestävä lahjaidea, aivan kuten sanoitkin. Teilläkin on siis reipas ekaluokkalainen siellä ;) Ihanaa talviviikkoa!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★