Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BLOGGAREITTEN PIKKUJOULUT SUVIMARJA LIFESTYLE PUODILLA


Lauantai valkeni kuulaana ja kauniina. Otin lämpimässä peitossa vastaan uutiset Ranskanmaalta ja maailman julmuus sai sydämen raskaaksi. Meillä olisi iltapäivällä bloggareitten pikkujoulut kauniissa Padasjoen Auttoisen kylässä, Suvimarjan ihanalla Lifestyle puodilla, mutta sillä hetkellä olisi tehnyt vaan mieli piiloutua paksun untuvapeitteen alle..

Mutta kiusaajille ei saa koskaan antaa periksi. Pahoja tekoja ja julmuutta ei lopeteta niin, vaan elämän pitää jatkua. Viha voitetaan rakkaudella. Pukeuduin mustiin ja lakkasin kynnet samalla sävyllä. Otin Tampereelta kyytiin kivat blogisiskot Suvin, Niinan ja Katjan ja yhdessä paransimme maailmaa menomatkan verran.




- Vastassa meitä oli Suvimarja Lifestyle puodin ihana emäntä Suvi, joka otti matkalaiset vastaan avosylin! 

Navettapuodin vintille oli katettu pöytä, joka notkui herkkuja, paikka henki lämmintä tunnelmaa, leppoisaa yhdessäoloa, paljon naurua, voimaannuttavia tarinoita elämästä ja sen ihmeellisyyksistä, puoti täynnä jouluisia ihanuuksia, kymmenittäin sytytettyjä kynttilöitä, hurmaavia tuoksuja, lämmintä tunnetta + kaiken tämän näyttämönä upea maalaismiljöö, jossa koimme todellakin olevamme turvassa, kaukana kaikelta pahalta. ♥ 




Tämän kivan joulukalenterin ostin kotiinviemisiksi
Viinin tuoksuiset kynttilät kierrätetyistä viinipulloista tehdyissä laseissa


Luonnollisestikin ruuat kuvataan aina ennen syömistä ;)
Saimme syödäksemme tilan oman pihvikarjan mainiota paistia salaatteineen ja lisukkeineen, itse leivottua ruisleipää + jälkkäriksi luumurahkaa ja kardemummakahvia. Oih. 

Tunnelma nousi kattoon viimeistään siinä vaiheessa, kun Suvi kertoi, että pääsemme katsomaan myös tilan sonnipoikia. Sillä kyllähän muutama sonni kuuluu aina pikkujouluihin.. Ja tällä tilalla niitä on viisisataa! 


Villa Mökki



- Maatilakierroksen jälkeen meitä odotti vielä katajainen kuumajuoma sekä paksut siivut pumpulikakkua!




Niinpä ennen kotiinlähtöä olimme kaikki voimaantuneet ja naurua riitti. Yhteiskuvassakin olemme kuin maitolaiturin prinsessat! Ihanat bloggaajat vasemmalta lukien Sateenkaaria ja serpentiiniä, Sula mahdollisuus, Vaiheissa, Mintunmustaa, Retromoderni, Piirto, Tirlittan, Call it Home, Suvimarja, Voikukkapelto, Sally's sekä Optimismia ja energiaa.

Komea usva hiipi pellolle ja kotiinviemisiksi ostin kivat sarvikynttilänjalat, Hobstar laseja ja pari hauskaa kalenteria. Ja kotimatkalla huomasin joulufiiliksenkin jo tarttuneen!





Ensi lauantaina 21.11.2015 teilläkin on mahdollisuus päästä kokemaan joulun taikaa, kun Keinuhongan tilalla on klo 10-15 Joulumarkkinat! Myös Suvimarjan Lifestyle puoti on silloin avoinna, ohjelmassa on mm. kinkkuarvonta, joulupolku ja myyntikojut + Riihibaari notkuvat herkkuja. 

- Me bloggarit pääsimme myös ennakkoon kurkistamaan Antiikkivinttiin, jonka ovet avautuvat niinikään ensi lauantaina. Tervemenoa Keinuhongan tilalle!


Suvimarja Lifestyle puoti
Keinuhongantie 54, Auttoinen (Padasjoki)

16 kommenttia

  1. Olipas kiva postaus huippupäivästä! Kiitos seurasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös, kivasti kirjoitit. ♥ Hei seuraavaan kertaan!

      Poista
  2. Näyttää tosi kivalta! Kaunis paikka! Harmi, etten työkiireiden vuoksi ehtinyt paikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keinuhongan tila on aivan ihastuttava ja Suvimarjan puoti huokuu rakkautta sisustamiseen. Navettapuodin luomutuotteet ja lihan suoramyynti, sonniburgerit, omat oluet, leivät ym. tekevät tästä houkuttelevan paikan koko perheelle! Tää on ainakin meidän jokakesäinen taukopaikka!

      Poista
  3. Kivasti vangitsit päivän fiiliksen. Oli niin mukavaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihana päivä oli ja tämä paikka niin rakkaudella laitettu. ♥ Oli mukava tutustua sinuunkin!

      Poista
  4. Tuota kattausta sekä pöytää olen kuolannut jo Instassa monta kertaa, niin ihanaa <3

    Ja kiva idea oli myös tuo kivikasa ja tuikut, ja ja... Kaikkea kivaa siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kattaus oli niin lämminhenkinen ja kutsuva - ruuasta puhumattakaan! Tine K lautaset, kauniit servetit ja Hobstar lasit pääsivät käyttöön ja saivat haluamaan niitä kotiinkin. Tilan emäntä Suvi on ihmeellinen nainen. Hän pursuaa energiaa ja iloa. Tämä paikka on näkemisen arvoinen eli kannattaa pistää korvan taakse ja poiketa viimeistään kesälomareissulla!

      Poista
  5. Siis miks mä en oo tajunnut että tuo ihanuus on anopin lähellä. Niin ihana päivä ja tila jajaja. Kaikki oli vaan niin täydellistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sun hämmästys on niin aitoa! Todellakin, tällainen paikka kaukana kaikesta pahasta, on kuin jouluinen satu. ♥

      Poista
  6. Ihana postaus ihanasta päivästä, kiitokset kuskille! :)

    Mähän olin lukenut vinkin kumppareista (not), repeilin tolle kuvalle missä porhallan punaisissa koroissa ja muut kumisaappaissa. Ei ollut mikään tarkoituksellinen protesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ♥ No ei noi munkaan korolliset nilkkurit olleet mitenkään maatilakelpoiset ;DD Mutta sulla ja Retromodernin Suvilla oli sentään PUNAISET kengät! Kaikilla oli hyvä fiilis - ja tarviihan sitä olla vähän pilkettä silmäkulmassa, Katja!

      Lämmintä joulumieltä! Vesisateesta huolimatta ;DD

      Poista
  7. ♡ Ihana teksti, kauniit kuvat. Oli kiva olla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli niin ihana reissu! ♥ Voimaannuttava päivä, monellakin tapaa. Unohdin hei maksaa sulle ne postarit.. Laitan viestiä. ;D

      Poista
  8. "Sillä kyllähän muutama sonni kuuluu aina pikkujouluihin" :D Kyllä!

    Kiitos ihanasta päivästä sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli kyllä parhaat pikkujoulut pitkiin aikoihin! Ja ihan paras porukka koolla. ♥

      Voi, kun saataisiin pian lunta!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★