INSTAGRAM

TALO TÄHTIKALLIO

VALOKUVASEINÄ- Harmittavan vähän tulee enää nykyään teetettyä perinteisiä valokuvia, mutta vihdoin joulun alla sain tilattua muutamista lempikuvistamme mustavalkoisia paperikuvia. Ne laitettiin valkoisiin kehyksiin ja kiinnitettiin porraskuilun seinään. 

Portaat sijaitsevat meillä heti sisääntulossa ja eteisen seinä on sillä kohtaa liki 6 metriä korkea. Lasikaide avartaa tilaa ja 6-metrinen lautaseinä on sangen hyvä katseenvangitsija heti sisääntulossa!


Tämä lautaseinä oli muuten yksi ensimmäisistä valmiista sisustuselementeistä uudessa kodissamme, sillä sen piti olla valmis jo ennen portaiden asennusta. Laudat valikoitiin paikallisesta puutavaraliikkeestä ja maalattiin valkoisiksi. Halusin nimenomaan ehtaa lautaa tähän seinään, en mitään siistiä sisustuspaneelia.

- Tällainen photowall on ollut mulla pitkään haaveena! Siitä tuli mielestäni oikein kiva ja parasta on, että sitä on helppo täydentää.


Kehykset IKEA
Portaat Lappiporras


4 kommenttia

 1. Tosi upealta näyttää niin lautaseinä kuin kollaasikin! <3 Mukavaa talviviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hieno on! Meilläki oli raakalautaseinää vanhan kodin kodarissa ja edelleen mökiltä sitä löytyy ja laitettiinpa tämän kodin tuulikaappiinkin. Mä tykkään tosi paljon. Ja paljon on vieraatkin sitä ihailleet. Valokuvaseinä on täälläkin työn alla, tosin meillä se tullee vierashuoneeseen. Sain entiseltä työkaverilta kasan mustia valokuvakehyksiä, joten niihin pitäisi jotain kehitellä...

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää ja tulee kivaa ilmettä kun on välissä muutakin kuin valkokuvia :)
  Lautaseinä sopii kivasti talon henkeen ja rappusissa kyllä hyvä valinta, koska kovalla käytöllä lapsiperheessä.

  VastaaPoista
 4. Meillä on myös samalla lailla portaikossa valokuvia, kaikki oikeastaan lapsista heidän päiväkoti ja koulu ajoilta. Siitä on hauska aina katsella mitenkäs ne lapset ovat kasvaneet ja muuttuneet :) Ainoo miinus pölyjen pyyhkiminen..
  Mut pikku juttu kuitekin :) -Marja

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★